Facelook, som dessie skulle sagt!

Ville lägga upp fina cambilder den här helgen men min fina bloggmössa ligger i skolan :(!
Ni får nöja er med det här så länge... FÖRLÅT! </3

Kommer bättre bilder senare... Men dom får ni vänta lite på! <33
Lägger upp en video på min bloggmössa också... Bara för att liksom!


ITS NICEEEE!


Veckans hemlighet!

Ni vet när man går på typ marknader och sånnt och folk står och säljer hembakat fikabröd!?
I alla fall så brukar jag göra sånnt... Dels för att tjäna pengar men också för att jag tycker att det är så himla kul att tänka på hur köparnas miner kommer vara när dom kommer hem och kanske har bjudit över farmor och farfar på en fika och upptäcker att mina super snygga bakverk smakar som om en treåring hade lagt sina lerkakor i en påse och sålt dom! HA-HA!
Jag vet att detta är jätte elakt men det ju roligare att göra folk ledsna än att göra dom glada...
SKADEGLÄDJE ÄR DEN SANNA GLÄDJEN!


HISS & DISS!

Gullis!

Om det är någon som färtjänar att hissas idag är det jag! Jag hatar inte Kerstin och jag accepterar Olas beteende! Jag är väldigt bra!


Flashiga discodräkter!
Dom är lite som påvens hatt, pampiga och fräna, bara det att man dansar i dom!

(Jag vill tacka mupparna för bilden och säga till alla där ute, man blir inte snyggare bara för att man är vältränad!!)


Eminem!




Kattmat som ser ut som naturgodis!
Euuw ... Hur skulle jag kunna veta att det var kattmat när det låg i en påse där det stog en massa vitaminer och smaker på? Känner mig helt klart lurad och tycker att företaget har ett ansvar att tydligt visa att det är djurföda!

(Det enda jag ser är att det är för vuxna och att det innehåller grönsaker, bra vitaminer! Varför döper dom det inte bara till KATTMAT, svårare än så är det inte!)


Avatar!
Blåa människor som försöker stoppa människor från att ta ett par stenar! Jag menar kom igen! Min bror tjänar mer än vad dom där stenarna är värda tillsammans och det enda han gör är att åka runt i sin fula röda volvo hela dagarna och försöka sälja sina hemgjorda familjespel!


Paow & Amir vänner igen!
Paow är för smal för amir och hon handlar öppet på GinaTricot... Amir bara sjunker och sjunker i mina ögon. Vad kommer komma här näst? Att han inte ens är bög? Vart är världen påväg?

(bild tagen från paow.se)


FILMTAJM!!!

SNAKES ON A PLANE har jag sett för några dagar sen...eller jag har sett på den varje dag nu i fyra dagar. Först gilla jag den, sen ogilla jag den, sen hatade jag den och till slut började jag gilla den IGEN! Det är en flygplansfilm. med ormar! ORMAR PÅ PLANET heter den ju, fast på engelska då. 450 ormar! Och så dör lite folk, det är ju inte bra. Men det var ändå en bra film!!

5/5 GULLIZZAR!!!





<3


Dagens söta djur

Många tycker att det här djuret är äckligt men jag tycker nog att det här är en av de mest fantastiska varelser i hela världen!
DAGGMASKEN

Maskar behöver ingen, dom är typ hur självständiga som helst. Det är därför dom är så himla bra!
I stället för att jag ska skriva en massa om mask får ni två låt texter om just maskar, som jag personligen tycker är väldigt bra!

"Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig, bara för jag käkar mask
Korta och klibbiga, långa och slibbiga ligger dom i min ask
Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig, men oj va mask är gott
Maskkompott!"

"Herr mask råkade en dag gå av
Så hans vänner dom gravde en grav
Prästen sa några väl valda ord
Sen täktes herr mask utav jord
Åh alla grät för herr mask hade levt så ensam
Men då tittade plötsligt herr mask fram
Han sa vänner mitt liv har blivit coolare
Min bakdel och jag, vi har blivit polare
Och vi ska alltid samma väg vandra
aldrig skiljas igen från varandra"


VECKANS OMG!!

IPHONEN! Modern, snygg och praktisk! Den har sån där "touch"-skärm, man pekar liksom på det man vill ska hända i mobilen! Jag har ju haft min Nokia 3210 ett tag nu och det känns som om jag måste byta upp mig eller vad tycker ni? :)
 

mobiltelefonbutiken.se

Svar på kommentar!

Emanuel Nilhzon om Its time for...:

Väldigt jobbigt med en mörk färg som bakgrund till texten :P

Jag tycker att det är snyyyyggt! Men för er alla som tycker som denna trevliga grabb har rätt kommer det en ny design snart!


Its time for...

...En video!<33

Man kan väl säga att det var en rörig dag med många oseriösa "medarbetare".. Dom skulle typ bestämma allt jag sa :(, men det var kul ändå :)!


Dagens kött!


(http://www.svenskkottinformation.se/aktuellt/halsosamma-tillbehor/)

När ni kollar på den här tallriken ser ni ens grönsakerna eller de som ser ut som potatisgratäng då? Det gör i alla fall inte jag. Det enda jag ser är det graciösa kött som tar upp en redig plats av tallrikens mitt. Det rutiga mönster som tillkommit vid tillagning framhäver verkligen köttbitens fräsha färg och ger den ett intryck av glädje. Ja, jag tror att denna köttbit skulle vara en glad och positiv bit. Jag tror inte för en sekund på att den skulle känna någon slags smärta och sorg över att dens vistelse på jorden snart var över! Jag tror den skulle le... Ja, le skulle den göra.

Detta är en kött bild jag har väntat på att få lägga upp här på bloggen, en utav mina favorit bilder om jag ska vara helt ärlig! Hoppas ni uppskattar den lika mycket som jag gör och kom ihåg, bara för att ni inte äter köttet får ni inte glömma att uppskatta dess yttre skönhet... Kött är vackert!


Im getting closer and closer

Jag måste bara börja med att lägga in en låt jag tyckte passa!
Ne-Yo - Closer





Jag har gjort lite research på det här med Kenzas kusin och jag har kommit fram till fem stycken som passar in lite bättre än alla andra i min klass!


Det närmnar sig
Fortsättning följer...


Foofie om barbie!

Jag gick nyss in på en fin person som har kommenterat min blogg och vad får jag se! Hennes header där står det mest gräsliga man kan säga!


(klicka på bilden för att komma till bloggen!)
" Barbie dosen´t have bruises... "
(Nåväl hon hade ju inte stavat lika bra som jag men i alla fall!)

Hon vet väl F*N inte vad hon har gått igenom det kan inte vara lätt att byta jobb hela tiden, känlsan av att hon inte är omtyckt! Att ingen vill ha henne där! Det kanske inte lämnar sår på utsidan men hennes hjärta foofie! Hennes hjärta!
Jag lovar att barbie inte gillar att massproduceras! Och jag har inte ens nämt Ken än! Han går där hemma hela dagarna med sian J*VLA surfarkläder! Inte tar han ut soporna och inte damsuger han! Nej det är barbie som gör allt detta och jobbar hela dagarna! HAR KEN NÅGONSIN HAFT ETT JOBB! Han är bara en liten brat som lever på barbie bara för att hans föräldrar inte betalar för honom längre!

Så nu foofie! Tänk till, vissa saker du skriver kan tas på fel sett. Jag älskar din blogg men nu är jag sårad! </3


Hiss&Diss

 

 

Knight Rider!
Superbra serie, David Hasselhoff (<3<3<3) är en så bra skådis!!
Fin frisyr och härlig boho-chic stil!
Kul idé med en pratande bil liksom, man blir inte ensam när man kör!!



Påvens hatt!

Den är stor! Den är fin! Den är guldig! Den är in-your-face!

SO GULLIS-STYLE!!






KISSIE SKA BYTA HÅRFÄRG!
Herregud hon som har så fint barbie-vitt hår!!
Hon får inte byta
!
Här kan ni själva läsa om hennes hemska beslut: http://www.kissies.se/?p=3203

Astrid Lindgren
När jag var liten var jag på en högläsning av henne och hon pratade jättelångsamt som om hon trodde vi var dumma i huvudet bara för att vi var barn eller något!
DÅLIG STIL, ASTRID!


"I don't give a damn.."


Svar till kommentar! <3

Postat av: anonym

asså gud du borde ta en kurs om mario-karaktärerna, för det första så är yoshi en dinousarie och ingen ödla, halllååååå!!! och för det andra, wario är mario när han blir arg. han förvandlas. daaaa

2010-01-25 @ 15:50:55

och jag skrev:

Yoshi

himla söt och duktig. Vill ha en ödla när jag ser honom, en ödla med skor!! OMG vad sött!



Anonym borde fatta att jag vill ha en ödla som husdjur, det kommer liksom bli väldigt svårt att fixa fram en dinosaurie att ha som husdjur, och ödlor extisterar faktiskt på riktigt i detta nuet!

Men tack ändå för den fina kommentaren love ya läsare <3

Dålig uppdatering

Det har varit lite dålig uppdatering denna helg, känner mig lite down om jag ska vara helt ärlig!

Nästa vecka blir en bloggish vecka! (Det lovar jag!)


Hiss & Diss

Okej nu ska jag hissa & dissa Mario-karaktärer!! Sååå sött spel men det finns ju karaktärer som stör mig så himla mycket! Men vi börjar med MY FAVORITES:

 

Yoshi

himla söt och duktig. Vill ha en ödla när jag ser honom, en ödla med skor!! OMG vad sött!

 

Peach

Asso, hon är ju bara bäst!!! Hon påminner mest om Barbie vilket jag gillar. SO GULLIS-STYLE! Trist bara att hon har haft SAMMA KLÄNNING i typ tjugo år, hon är ju prinsessa, hon borde ha råd med att byta liksom...Barbie har ju haft typ 150 olika jobb, Peach borde lära av henne! Prinsessa liksom vad är det för yrke?! Det är moderna tider! Men hon är ändå en av de bästa!!!

 

 




Okej nu ska vi dissa dem sämsta:

 

Luigi

Ärligt, sluta tro att du är känd bara för att din bror är det!!! Och han har fan problem med lederna, är ju helt sladdrig och utan balans. Sämst helt enkelt!!

 

Toad

Jag blir arg när jag ser hans larviga väst och hans fula svamphatt!!! Vem tror han att han är liksom?

 

Wario

Kolla på honom!! Har bytt namn för att likna Mario mer, hur patetiskt är inte det?! Att han är elak ser man ju direkt. Han har alla fall raka och jämna tänder, det är väl det enda bra man kan säga om honom!!



Okej det var allt bloggar snart igen!!!
<3


Så var det i badhuset!!!



Åh det var så himla kul på badet idag!! Jag åkte alla två rutschkanor, simmade 5 längder, letade efter bubbel poolen som inte fanns (….) och hade kul. Synd att jag gjorde illa MIG..Shiet vad ont det gjorde!!!Ungefär såhär ser såret ut:

 

OK kanske inte så mycket, det blödde liksom inte ens men ändå!! Det var fett otäckt. Men ändå kul jag ger salas badhus 4/5 Gullizzar.

Bloggar snart igen !! <3


As laddad, fett taggad, så påååå!

Nu springer jag iväg till Sala för en dag på äventyrsbadet! C U 2 night! <3

SIMHALLEN LÄRKAN HERE I COME!


Här får ni en Barbie låt att lyssna på så länge!
Barbie - fest på stranden


Första Videobloggen, VLOGG<3


En såkallad presentation... YEPPYEPP!


Veckans hemlis

Asså nu ska jag  berätta en jobbig grej för er mina kära bloggläsare. Jag måste verkligen lätta mitt hjärta! Okej, så här ligger det till: Min bror är en himla snäll kille men nu har jag hört några rykten och i morse kom på att det var sant, att han ritar egna Uno-kort och säljer svart!!!
Det här känns väldigt jobbigt, min egna bror lurar Uno-spelare över hela världen. Det började med ett chipat Wii och  sen gick det bara utför med att rita egna monopol och fia-spel men med Uno-bluffen har han helt klart gått för långt!!! Jag ber om ursäkt till alla som nu kanske råkat köpt något av dessa föremål! Som sagt var, jag ber om ursäkt, förlåt! :(


It´s Barbie Bitch!

Tänkte fortsätta att lägga upp lite barbie musik som jag bara älskar!
Måste dansa till denna låt, "Barbie kom med oss"!


Barbie - Kom med oss


Hiss & Diss


1. Män i shorts!
Det första jag vill hissa är män i shorts, varför? Jo för att det är kallt ute och det är fint med män i shorts då... Och väldigt sällsynt!
MÄN TA FRAM SHORTSEN NÅGRA MÅNADER TIDIGARE IÅR, CAUSE THATS WHATS HOT RIGHT NOW!


2. Djungeln
Ännu en sak som bara ploppa upp i huvudet på mig! Djungel är ett härligt ställe, det har jag lärt mig frå djungel boken, you know disney filmen! (Det är en riktig höjdare, en film jag rekomenderar!)


3. Skinnhandskar
Ja, jag vet... Ni tycker att det är konstigt att jag är vegan och gillar att kolla på kött och ha på mig skinnhandskar men ni kan inte säga nej tack till ett par lagomt fräna och helt äkta skinnhandskar till våren. So Gullis style!







1. Robert Pattinson
Är det bara jag som stör mig på att hans öron sitter nån centimeter för långt ner? Hur kan någon säga att han är snygg efter att ha sett denna bild på hans öra? Nej världen nu räcker det! Det är inte rätt att älska en människa med sånna öron (och då nämer jag inte ens hans, sakta med särkert, växande ölmage!).


2. Lacktights
För det första, det ska vara skinn inte lack. För det andra, hallåh? FJORTISVARNING! Tillsist, för det tredje, jag lovar att Robert Pattinson äger ett par!

3. Harry Potters ärr!
Jag fattar inte varför han inte bara sökte skadestånd, när han blev lite äldre det vill säga! Han hade lungt fått så mycket att han hade kunnat ta bort det? Vad tänker människor med, han ser inte farligare ut och han blir långt i från sexigare. Skadestånd till Harry Potter, det är det enda jag säger!


Och så måste jag lägga till...
4. Marievet och alla andra lama vita bloggar utan karaktär!


Mina bästa filmer!!!

Hej!! Nu ska jag skriva om mina bästa filmer! Här kommer den ULTIMATA LISTAN!

Rocky 3: Det är ju den med den svenska blondinen som ska slåss mot Rocky och ryssen är jätte stark men jag tror inte han kan vara så stark egentligen! Jag har kollat upp hans styrka och så stark kan ingen vara. Hans fru tycker inte han ska det. Det bästa är när han tränar i Ryssland i snön och inte har några träningssaker men hans motståndare har ett jättefint gym! Det blir typ rik mot fattig.

100 av 5 GULLIZZAR!




 

Sen tycker jag om Titanic. SJUKT sorgligt när båten går sönder! Och så spelar dem så fint när alla dör. Taskigt när Jack inte får gå i kyrkan på båten, asså, gud gillar väl typ alla eller?! När Rose säger: "I'd rather be his whore then your wife!" OH SNAP LIKSOM VILKEN DIZZ!!!!!

6 av 5 GULLIZZAR!


Bloggar snart igen!!


Nu önskar (barbie)Gullis bloggen godnatt!

Barbie - Barbie´s vaggvisa

"Barbie önskar dig godnatt,
snart glimmar i det blå en stjärneskatt,
snart sover fågeln på sin gren..."


Amen shiiit assså!

OMG OMG OMG, ni kommer aldrig tro vad jag fick reda på idag!! Allvarligt, ni skulle inte kunna gissa.
Jag fick i alla fall reda på att Kenzas, ni vet vem Kenza är va... Eller? Om jag inte minns fel så har hon en blogg och ett par jätta stora läppar. I alla fall hennes kusin går i min klass! Jag vet därimot inte vem denna kusin skulle vara och vi är ju en stor klass på 15 personer så det kan bli lite svårt det här! Men jag lovar, för eran skull! Bara för eran skull ska jag ta reda på vem den skyldiga är!

Jag avslutar alltså detta inlägg med: Fortsättning följer!

jofama by kenza


All comments are good comments!

e om Marie(tror att hon)vet.blogg.se:

AAAAAAAAAAAAH MEN DURÅÅÅÅ! (DET VAR DET ELAKASTE JAG KUNDE KOMMA PÅ)

Åh va fint! Trots att det nog var den lamaste kommentaren ever! Men me like!<3


Marie(tror att hon)vet.blogg.se

Asssso, vem fan tror hon att hon är. Sitter hemma med sin vita blogg och är allmänt glad! Jag önskar att hon och Andres flyttar till stan så att hon får sakna sitt jävla hus på landet!
Vafan vet hon om livet, hon bor på landet och lämnar aldrig sitt lilla röda hus med vita knutar bara när hon ska till skolan, och dit kommer hon ridandets på en häst jävel!
Hästar är fina som hamburgare men inte som transsportmedel MARI(E)!!! (Du förtjänar inte att stava ditt namn med ett E på slutet!

Bonde Mari du kan lägga ner din blogg... You´ll never make it, IM THE ONE AND ONLY BIATCH!


Vissa låtar är så jävla bra asså!

Så dagens låt! Fan va bra den är! 5/5 Gullizzar


Dagens CITAT!

"Sitter just nu inkletad i en skitbra ansiktsmask från NEUTROGENA, den är faktiskt skitbra trots att den inte är dyr.."
Ett citat från våran egna gud KISSIE!

Men jag måste erkänna, där sjönk hon en aning i mina ögon. Glitter och glamour är alltså inte hennes liv... Jag är förvirrad vad innebär detta för mig? Ska jag sluta köpa det allra dyraste och skänka pengarna till välgörenhet i stället? Det låter bara inte rätt i mina öron. I really wanna live my life kissie style but i just dont think i can do it!. Hur vet man om man är stark nog att byta ut sina vanor?

Är detta den nya kissie eller är det bara en fas hon snart kommer ut ur!? Kissie please tell me!


Dagens kött!

Salami är det kött som fångade mitt intresse idag. Det är en intressant produkt, kolla bara på den fina rosa färgen och de roliga vita prickarna.. Men! Jag tycker det finns roligare kött att titta¨på i charkdisken. 

Jag kommer ge salamin 3/5 Gullizzar!! :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Salami_aka.jpg


Jag känner att ni bryr er om min hälsa

Anonym om Nu är jag här med en glans som ingen trodde fanns:

du är ju sjuk i huvet!!

Den här kommentaren värmer verkligen i hjärtat! Jag känner er kärlek för mig och jag ville bara svara och säga nej, jag har inte huvudvärk, lite halsont kanske men det är allt!
Tack för att ni bryr er... Fortsätt med det!<3


Its time for...

DAGENS SÖTA DJUR!

Ja, dagens söta djur är asså brännmaneten! Jag kan absolut ingenting om det här djuret, det enda jag vet är att dom bränns. För hallå!? Dom heter brännmaneter!
Dom är så himla fina asså... Jag vill bara klappa dom! Fast det kan man inte för dom bränns!
BRÄNNMANETER!<3


Nu är jag här med en glans som ingen trodde fanns

Hej alla super grymma bloggläsare, Gullis här! :)
Här i första inlägget tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag tycker om Barbie, tycker inte särskillt mycket om att surfa... På vattnet asså! Jag tycker även om historia, särskillt andra världskriget. Det är något jag har forskat mycket om och vet ni en sak, helt ärligt nu... Jag tror att Hitler var en psykopat :o, tror inte ni de?!
En annan sak jag gillar är att googla på söta djur, och maträtter med söta djur i dom! Visserligen är jag vegan men kött är nog det vackraste jag vet.

Ser ni hur köttet omfamnar osten så mjukt! OMG jag döööör!

(Kolla här för fler vackra maträtter:
http://www.kokaihop.se/home?id=577171&tab=tab2&extranav=groups&groupId=2850736)

Det här var ialla fall mitt första inlägg, hoppas ni tycker om det och min personlighet!!
See u later ALIGATER!!!!!


RSS 2.0