Foofie om barbie!

Jag gick nyss in på en fin person som har kommenterat min blogg och vad får jag se! Hennes header där står det mest gräsliga man kan säga!


(klicka på bilden för att komma till bloggen!)
" Barbie dosen´t have bruises... "
(Nåväl hon hade ju inte stavat lika bra som jag men i alla fall!)

Hon vet väl F*N inte vad hon har gått igenom det kan inte vara lätt att byta jobb hela tiden, känlsan av att hon inte är omtyckt! Att ingen vill ha henne där! Det kanske inte lämnar sår på utsidan men hennes hjärta foofie! Hennes hjärta!
Jag lovar att barbie inte gillar att massproduceras! Och jag har inte ens nämt Ken än! Han går där hemma hela dagarna med sian J*VLA surfarkläder! Inte tar han ut soporna och inte damsuger han! Nej det är barbie som gör allt detta och jobbar hela dagarna! HAR KEN NÅGONSIN HAFT ETT JOBB! Han är bara en liten brat som lever på barbie bara för att hans föräldrar inte betalar för honom längre!

Så nu foofie! Tänk till, vissa saker du skriver kan tas på fel sett. Jag älskar din blogg men nu är jag sårad! </3


Kommentarer
Postat av: gullis loooooooooooooooooover!!!

Jag tror att nästa för barbie blir religiös ledare-nästa påve. inget jobba är för stort för barbie!!

2010-01-26 @ 11:47:57
Postat av: Foofie

Asså det är inget illa mot Barbie, jag lovar! Citatet i min header betyder för mig att jag kommer aldrig se ut som en Barbie. Jag kommer aldrig vara blond, smal, stora bröst eller perfekt som Barbie. Jag är ju inte ful eller fet direkt, men jag kommer ju aldrig vara perfekt som Barbie :-P. Och man lever ju med det. Det är få som är så perfekta som Barbie.

2010-01-26 @ 23:02:58
URL: http://foofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0